Premijera ¨Floromanije¨ u subotu (11.2) u 20:00 sati

Floromanija
(FOTO: M.B.)

08.02.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 3083

"Floromanija" je predstava u vlastitoj produkciji Gradskogkazališta Požega čija će premijera biti u subotu, 11. veljače 2017. s početkomu 20:00 sati. U predstavi glume Barbara Rocco, Požežanka Marijana Matoković iLuka Juričić, a redatelj predstave je Majkl Mikolić.

"Floromanija" je tematski nešto novo, inspirirana jeFlorence F. Jenkis, poznate kao i najgore operne pjevačice u povijesti i SuzanBoyle, pobjednicom britanskog talent showa. Poruka predstave je da uvijektrebamo slijediti svoje snove, ono što volimo i želimo te se ne bojimo reakcijedrugih.




Glavnu ulogu ima gospođaFlora koju glumi Barbara Rocco. "Zaista sam sretna i zadovoljna što surađujemna ovoj predstavi sa svojom studenticom Marijanom, vašom sugrađankom, koja meje i pozvala ovdje gdje je suradnja fantastična. Uloga Flore je čudo! Takvuvrstu slobode glumac ne dobije često. Floru možemo zamisliti na način na kojinaša mašta radi. Flora je domaćica koja želi postati operna pjevačica, a na tomputu događaju joj se razne zavrzlame", kaže Barbara.


Marijana Matoković glumi blizanke Finu i Fani te kaže kakonikad prije nije imala ovakvu ulogu jer se autor teksta doista poigrao njim. "UlogaFine (šankerice) odluči pomoći gospođi Flori u ostvarenju njenih snova te sepretvara u svoju sestru blizanku Fani... za ostatak priče, dođite pogledatipredstavu!", ističe Marijana.



Ravnateljica Gradskog kazališta Požega, Valentina Neferović,kaže kako je pretpremijera predstave u petak, 10. veljače u 20:00 sati, a reprizau nedjelju, 12. veljače također u 20:00 sati te da su karte u prodaji. Sveinformacije se mogu dobiti na blagajni kazališta ili na broj telefona 273-161.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI