Nikolaj Pešalov i Milijana De Mori 18. veljače održavaju seminar u Body Art-u

Seminar u fitness centru Body Art
(FOTO: M.M.)

08.02.2017. | M.M.
Pregleda: 8466

Olimpijski pobjednik u dizanju utega Nikolaj Pešalov 18. veljače u 16:00 sati održati će seminar u fitness centru Body Art, Sokolova 45, Požega.

Nikolaj Pešalov je olimpijski pobjednik u dizanju utega i jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša u povijesti te je ovo prilika da učite od najboljeg.





Seminar će dobro doći sportašima početnicima, rekreativcima i ekipi iza kojih su godine napornih treninga, ali i svim ostalim znatiželjnicima.


Posebna gošća ovog seminara je Milijana De Mori, vrhunska powerlifterica i dizačica utega. Riječ je o sjajnoj sportašici koja ruši predrasude o "ženama i utezima” kao muškobanjastim i neatraktivnim ženama.




Uz ogromno znanje i iskustvo glavne zvijezde seminara, Nikolaja Pešalova i Milijana je, kao sportašica iza koje stoje vrhunski rezultati ali i rad s brojnim svjetski uglednim trenerima te je savršen izvor informacija.

Cijena ulaznice je 50 kuna i može se kupiti u fitness centru Body art.

"Ovo je seminar koji se ne propušta!" - poručuje Robert Međugorac vlasnik fitness centra Body art.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI