Udario 56-godišnju pješakinju i pobjegao, policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom

Smrtno je stradao pješak
(FOTO: Lidija Galić)

06.02.2017. | M.B.
Pregleda: 13628

79-godišnjak je, upravljajući osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, prilikom nepropisnog uključivanja u promet u Požegi u subotu (4.2.) oko 13:20 sati,  sa zemljane površine udario u bočni dio osobnog automobila koji se kretao kolnikom ulice Jagodnjak, a kojim je upravljao 43-godišnji vozač. Protiv 79-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Također u subotu (4.2.), između Završja i Nurkovca, 56-godišnjakinja i 32-godišnjakinja su se kretale uz rub kolnika. Pri izlasku iz blagog zavoja udesno nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario je 56-godišnjakinju te je nakon toga napustio mjesto događaja, a da o prometnoj nesreći nije obavijestio najbližu policijsku postaju ili sačekao dolazak policijskih službenika. U prometnoj nesreći 56-godišnja pješakinja je lakše ozlijeđena. Policijski službenici nastavljaju tragati za vozačem i vozilom.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI