Ronkova zadnja bitka s jasnim ishodom...

Nino Smolčić, kutna demokracija
(FOTO: Blog Nino Smolčić)

04.02.2017. | A.M.
Pregleda: 9026

Priprema sesjednica Gradskog vijeća za 8.2.2017. sa samo jednom točkom dnevnog reda: "Smjena predsjednika Gradskog vijećaNine Smolčića" .

Tajprijedlog su uputili SDP-ovci na čelu s bivšim gradonačelnikom, bivšim županom i još saborskim zastupnikom u trećem mandatu Zdravkom Ronkom (za one kojine znaju, skoro 70 godina).

U prijedloguse traži smjena predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića, zbog otkrića lažigospodina Zdravka Ronka. Kratko u detalje:


ZdravkoRonko tvrdi u TV emisiji da nikad nije potpisao mjenice, iako je gosp. Vlado Zec mjenice pokazao. Smolčić otkrije 43 mjenice i sad gospodin Ronkotvrdi: "Pa što ima veze!.










ZdravkoRonko tvrdi da nikad nije uzeo niti kunu od Tekije. Smolčić otkrije da je uzeocca. 200 000 kuna, Ronko opet kaže "Pašto ima veze, dao sam požeškom Caritasu!". A čak niti to nije istinajer je jedan dio tog novca Ronko isplatio sam sebi.





Na kraju, kadje uhvatio čovjeka u dugogodišnjoj laži, Nino Smolčič još ima obraza žaliti sepredsjedniku SDP-a Bernardiću otvorenim pismom. Ma što tom Smolčiću stvarnopada napamet, mislimo stvarno!?(mi samo prenosimo sve izjavesa obje strane)

Ronko je naovo, naravno, morao odgovoriti, ali se našao u dilemi kad su izašli u javnostdokumenti. Čak i njemu, koji je iskusan političar u dezinformiranju birača,više nije pala napamet ideja kako se izvući iz situacije pa se stari lisacsjetio one, "Napad je najbolja obrana", te jekrenuo sa sljedećim planom.

Gospodinpredsjednik Županijskog SDP-a i njemu 100% odani Gradski vijećnici kao surogatikreću u napad i traže smjenu Nine Smolčića, vjerovali ili ne, s idućim tekstom:

"Stoga i zaključno, zbog takvog  ponašanjaNine Smolčića, zbog njegovih obmana i manipulacija s javnošću koji u svojoj suludoj borbi za očuvanje dostignutih privilegija i ostanku u političkomsedlu ne preže ni od kakvih, pa i najprljavijih radnji krivotvorenja s ciljemsramoćenja, blaćenja i kleveta, mi vijećnici Kluba vijećnika SDP-a u Gradskomvijeću Grada Požege tražimo hitnu sjednicu Gradskog vijeća kako bi se zbognanesene  štete ugledu Gradskog vijeća ovaj nedostojnik odmah uklonio sčasne funkcije Predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege, zaključuje Ronkonaglašavajući da zatvara bilo kakvu daljnju polemiku sa g. Smolčićem, a oishodu sudskog postupka da će javnost pravodobno izvijestiti." (press konferencije SDP16.1.2017., Zdravko Ronko).

Da će nasjednici biti vrlo zanimljivo, u to ne sumnjamo, pošto saznajemo da se gospodinSmolčić dobro pripremio i najavio daljnja razotkrivanja neistina i lažigospodina Ronka. Da se osvrnemo sad na naš naslov... Ova situacija je posebnozanimljiva jer znamo da se zbog godina, a i zbog niza zaredom izgubljenihizbora, smatra da je to zadnja bitka gospodina Ronka.

Ako Ronkoizgubi ovu bitku, ne vjerujemo da će dobiti odobrenje za iduću kadidaturu zagradonačelnika ili saborskog zastupnika bez obzira na to tko tad budepredsjednik SDP-a. Ako ga zdravlje posluži, do narednih bi izbora gospodinRonko trebao imati 73-74 godine te je upitno hoće li imati snage za daljnjeutrke ili hoće li stranka i građani imati živaca za njega.

Znamo daTrump ima 70 godina i vodi Ameriku te da političari u tim godinama itekako moguobavljati visoke dužnosti, no ovdje je samo jedan problem, mi, nažalost, nismoniti Amerika niti Italija.

U srijedučitajte ishod ove bitke i podsjetite se što smo pisali u članku "Iza paravana",ako se smijeni Nino Smolčić, to je jasan dokaz za suradnju Ronka i Neferovića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI