NK Slavonija i NK Požega izložili oko stotinu osvojenih pehara u zadnje dvije i pol godine

Donatorska večera NK Slavonije i NK Požege u restoranu "Sara" u Požegi
(FOTO: M.M.)

04.02.2017. | M.B.
Pregleda: 8354

Škola nogometa Grada Požege održala je večeras drugu po redu donatorsku večeru u restoranu "Sara" u Požegi. Pred mnoštvom gostiju i članova, izloženo je oko stotinu pehara koje je škola osvojila zajedno s klubovima NK Slavonijom i NK Požegom u zadnje dvije i pol godine.



"Većina naših kategorija je na samom vrhu ili pri vrhu ljestvica i moramo biti ponosni na njih. Međutim, rezultat ne smije biti glavni i jedini cilj ovog projekta. Glavna vodilja nam je rast djece u svim pogledima. Kuća se gradi od temelja, a ovaj temelj koji mi gradimo bit će dovoljan i za neke druge klubove u Požeštini, a ne samo za ova dva. Drago mi je što je naša škola nogometa dosegnula neki viši rang tako da djeca ne moraju odlaziti od kuće da bi igrala negdje kvalitetan nogomet, već ostaju ovdje i ne propuštaju školske obaveze dok treniraju i igraju", govori Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonija.





"Iz godine u godinu smo bolji, što pokazuju i naši rezultati, a i svi ovi pehari koje možete ovdje vidjeti. Ova donatorska večera pokazuje zajedništvo između dva kluba, NK Slavonije i NK Požege. Osvajamo otprilike 40 pehara godišnje, što se u Požegi još nije događalo i ovo je pokazatelj da stvarno radimo i da je požeški nogomet predstavljen diljem države", govori voditelj škole nogometa Mario Raguž.



Na večeri su, osim djece iz škole nogometa, bili prisutni članovi klubova sa svojim obiteljima, a večer je počela predstavljanjem kategorija i dokazivanjem uspjeha činjenicama te statističkim podacima vezanih za školu nogometa.

"Moramo brinuti za požeški nogomet i djeci pružiti maksimalni razvoj, socijalizaciju i kulturu te smo upravo zato angažirali pet profesora tjelesne kulture, licenciranih trenera koji će taj pedagoški aspekt prenijeti na djecu", kaže trener Raguž.

U samu školu nogometa uključeno je oko 300 djece podijeljenih u deset kategorija s kojima radi devet trenera. Djeca su u dobi od onih najmlađih šestogodišnjaka do 18-godišnjih juniora.


























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI