Odgođena Skupština Sportske zajednice Požeško - slavonske županije

(Iz arhive)
(FOTO: M.M.)

01.02.2017. | M.M.
Pregleda: 3646

Redovna godišnja sjednica Skupštine Sportske zajednice Požeško - slavonske županije koja se trebala održati u subotu, 04. veljače 2017. u 11,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Požegi (Vukovarska 8) je odgođena i održat će se u subotu, 18. veljače 2017. s početkom u 11,00 sati na istom mjestu.

Kao razlog odgode navedena je zauzetost dugogodišnjeg predsjednika SZ PSŽ Luke Balenovića. Zanimljivo je da je na Izvršnom odboru Požeškog sportskog saveza 23. siječnja donesena odluka da se podnese zamolba za članstvo u Županijskom savezu, pa eventualno postoji mogućnost da je i to jedan od razloga za odgodu Skupštine.

Trenutni Savezi članovi Zajednice su Županijski nogometni savez, Županijski kuglački savez, Županijski košarkaški savez, Županijski rukometni savez, Županijski ribolovni savez i Školski sportski savez PSŽ. Županijski šahovski savez i stolnoteniski savez nisu članovi skupštine.


Na dnevnom redu je između ostalog analiza izvršenja programa po Ugovorima iz 2016. godine, usvajanje Pravilnika o radu, raspisivanje natječaja za izbor novog tajnika Zajednice koji će na tom mjestu zamijeniti Josipa Neferovića koji je na toj dužnosti bio od samog osnutka Zajednice 1996. godine, a 01. 03. 2017. odlazi u mirovinu dok mu mandat na mjestu tajnika istječe 09. 03. 2017. godine. Zanimljivo je da gospodin Neferović iako samo mjesec dana do mirovine i dalje marljivo radi svoj posao, pa se tako slaže preraspodjela radnih mjesta u kojoj bi neki praktično ostali bez posla, dok bi se pojedincima "natovarilo" dodatne obveze. Zaista za svaku pohvalu, posebno ako imamo u vidu da je u mirovinu trebao i godinu dana ranije ali je odlučio još godinu dana raditi na dobrobit sporta u našoj županiji. I sačuvati nekoga od mlađih radne obveze.


Na dnevnom redu je i imenovanje Natječajne komisije za izbor novog tajnika.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI