Općina Kaptol u fazi je izrade projektne dokumentacije za izgradnju vrtića u Kaptolu

Vrtić u Kaptolu
(FOTO: M.M.)

01.02.2017. | M.M.
Pregleda: 4384

Općina Kaptol u fazi je izrade projektne dokumentacije za izgradnju vrtića u Kaptolu. Idejni projekt prema provedenom javnom pozivu izrađuje tvrtka Koping d.o.o. iz Požege.

Dječiji vrtić trebao bi biti izgrađen iza zgrade Općine Kaptol. Financijska vrijednost projekta izgradnje vrtića je oko 4,5 milijuna kuna.





"Sada se čeka ekipa iz Varaždina da dođe izbušiti tlo kako bi se uzeli uzorci za daljnji završetak projekta. Sam projekt planiramo kandidirati na neki EU fond kada nam se za to stvori prilika.


22.veljače bi trebao izaći jedan natječaj, ali na njega ćemo ići s projektom za izgradnju Trga u Kaptolu u vrijednosti projektantskog projekta 3,5 milijuna kuna, jer nam za vrtić treba još tri mjeseca kako bi sve završili što se tiče papirologije." rekao je načelnik Općine Kaptol Mile Paviči




Dječiji vrtić je predviđen za dvije skupine odnosno 40-tero djece.

S obzirom na to da je Općina Kaptol druga skupina te je brdskoplaninsko mjesto načelnik se nada kako Općina neće morati sufinancirati ništa te da će se uspjeti realizirati sva novčana sredstva iz EU fondova.














Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI