Jeli se Vlado Zec vratio u Hrvatski nogomet ?

Vlado Zec
(FOTO: slobodnadalmacija.hr)

29.01.2017. | M.M./jutarnji.hr
Pregleda: 16727

Zapisnik s jedne drugoligaške utakmice, između NK Zagreba i Gorice, odigrane 26. studenoga prošle godine, ne bi trebao biti senzacija ni zbog rezultata (0-0), ni zbog igre, a niti zbog nogometne klase. Menadžerima je vjerojatno bio zanimljiv Zagrebov stoper Dominik Kovačić, možda centarfor Filip Matijašević, ali, sve su to periferne stvari. Odavno više nije spektakl ni "alfa i omega” današnjeg Zagreba Dražen Medić...

No, ako pažljivije proučite zapisnik, na dnu liste, gdje je ispisano ime predstavnika kluba, naići ćete na poznato nogometno ime.

Predstavnik NK Zagreba je bio Vlado Zec, negdašnji šef kluba iz Velike, koji je dobar dio života posvetio nogometu, a ostatak je proveo u - zatvoru. I čini se da njegovim nevoljama i zatvorskim danima nije kraj. No, dok je "vani”, vrijeme krati nogometom, a nova destinacija je Kranjčevićeva ulica.


Da podsjetimo, Vlado Zec je bio ugledni nogometni djelatnik, bio je potpredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, nekoć i moćni privrednik, koji je od Velike želio stvoriti nogometni centar. A gradić nema ni kino-dvorane, ni dječjeg vrtića....


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI