Plamene gostuju u Virju, košarkaši dočekuju vodeću momčad A2 lige

Košarkašice
(FOTO: 034portal)

27.01.2017. | A.M.
Pregleda: 1885

I ovog vikenda nas očekuju košarkaška uzbuđenja za požeškeklubove, za košarkašice u prvoj, a košarkaše u drugoj ligi.

Plamene u nedjelju putuju u Virje na nogetamošnjem Podravcu, klubu s kojim su i protekle sezone igrale isto natjecanje,a susret je vrlo bitan i za jedne i za druge u borbi za plasman među 4 najboljeekipe države koje će igrati završnicu. Požežanke će i u ovom susretu biti bezsvoje ponajbolje igračice Kristine Soldo koja se oporavlja od ozljede, no bezobzira na to u Virje se putuje po pobjedu koja bi značila veliki bonus ukalkulacijama oko doigravanja.




Košarkaši Požege u SD Tomislav Pirc će u nedjelju s početkomu 17,00 sati ugostiti najbolju momčad A2 lige, KK Borovo. Gosti su aktualniprvaci lige, a i u prošlom kolu su pobjedom nad Belišćem zasjeli na vrh. Upravo je Belišće razlog za optimizamRichovoj momčadi. Naime, u 10. kolu Požega je odigrala sjajnu utakmicu protivmomčadi iz Grada papira, pa iako su na kraju doživjeli poraz, ta utakmica immože biti dobar putokaz kako odigrati i protiv Borova. Uz dobru partiju čitaveekipe, a naravno tu se uvijek najviše očekuje od Ante Čališa i KrešimiraHercega, može Požega i do iznenađenja i slavlja u tom dvoboju.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI