Danas počinje odvoz papira i kartona iz smeđih spremnika u Pakracu i Lipiku

Odovoz otpada u Pakracu i Lipiku
(FOTO: Compas.com.hr)

26.01.2017. | M.B./Compas.com.hr
Pregleda: 4119

Raspodjelom smeđih spremnika za višestambene zgrade u Lipiku i Pakracu 13. siječnja primiču se kraju pripreme poduzeća "Komunalac" d.o.o. Pakrac za odvojeno sakupljanje papira i kartona, a kako smo doznali od Adriana Baškijere, djelatnika Komunalca, prije prvog pražnjenja spremnika za papir i karton od kućanstava koja su ih već dobili preostalo je još distribuirati smeđe spremnike kućanstvima na području Grada Pakraca.

Tijekom ovog dana djelatnici pakračkog Komunalca raspodijelit će smeđe spremnike za sve višestambene zgrade na području Lipika i Pakraca, a ovi spremnici su većih dimenzija nego oni koji su dosad raspodijeljeni kućanstvima. Distribucija spremnika kućanstvima završena je na cijelom području Grada Lipika te djelomično na području Grada Pakraca, a sva kućanstva na području Grada Pakraca smeđe spremnike dobit će do kraja veljače.

"Također su po svim kućanstvima i korisnicima usluga odvoza otpada u višestambenim zgradama na cijelom području Grada Lipika i Grada Pakraca podijeljeni letci s uputama što se treba odlagati u smeđe spremnike.", doznali smo od Adriana Baškijere. Uz upute napisani su datumi kada započinje prvo pražnjenje prikupljenog papira i kartona i režim jednomjesečnog pražnjenja spremnika.


Pražnjenje smeđih spremnika djelatnici pakračkog Komunalca započet će 26. siječnja u Lipiku i Filiopvcu, a 27. siječnja praznit će se spremnici od kućanstava u svim ostalim naseljima s područja Grada Lipika. Prvo pražnjenje spremnika na području Grada Pakraca u naseljima gdje se petkom odvozi komunalni otpad i u Kraguju je zakazano za 1. veljače. U naseljima s područja Grada Pakraca gdje se srijedom odvozi komunalni otpad te Prekopakri i Klisi papir i karton praznit će se 2. veljače. Prvo pražnjenje spremnika za papir i karton u Pakracu u ulicama I. Gundulića, Psunjskoj, Sv. Roka, J. Žiške te naseljima Kusonje, Dragović, Šumetlica, G. Grahovljani  i ostalim naseljima gdje se ponedjeljkom odvozi komunalni otpad zakazano je za 3. veljače.


"Na području Grada Pakraca je još u tijeku dodjela smeđih kanti kućanstvima te bi trebali do kraja drugog mjeseca svi korisnici imati smeđu kantu za papir i karton.", rekao nam je Adriano Baškijera.

izvor: www.compas.com.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI