NK Požega ide na pripreme u Međugorje

Nk Požega
(FOTO: Arhivska fotografija)

25.01.2017. | 034 Portal
Pregleda: 6887

Da je požeški županijski prvoligaš danas jedan sjajno posložen klub svjedoči najnovija najava na njegovoj Facebook stranici koja govori da će momčad s istočne strane Orljave uskoro na pripreme u Međugorje.



Kako saznajemo Podoljakova momčad u Hercegovinu putuje 2. veljače a tamo će odraditi bazni dio priprema za proljetni nastavak prvenstva u 1. ŽNL. Požežani su nakon borbe za ostanak u prošloj sezoni, ove godine posložili vrlo snažnu momčad koja je bez poraza osvojila jesensku titulu, a ambiciozna uprava kluba ne skriva želju da se sljedećeg ljeta bori za nastup u Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje. Da bi do toga došli, jasno da je prvi preduvjet osvajanje naslova prvaka, pa se i na ovaj način žele što bolje spremiti za ostvarivanje toga rezultata.





Požežani će se spremati u vrhunski opremljenom i uređenom trening kampu s nekoliko velikih terena s prirodnom i umjetnom travom, bazenima, wellnessom, teretanom i svim ostalim sadržajima potrebnim za vrhunski rad.



Naravno, odlazak na pripreme iziskuje i poprilične financijske izdatke pa je klub u agenciji Green Gate travel pronašao partnera i tako postao jedini naš klub koji putuje na pripreme, barem koliko je za sada poznato.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI