Predrag Livak je novi, stari predsjednik HPD-a Sokolovac

Kandidati za predsjednika društva
(FOTO: A.M.)

21.01.2017. | A.M.
Pregleda: 10515

Na redovitoj izbornoj Skupštini Hrvatskog planinarskogdruštva Sokolovac članovi su se morali izjasniti između dvije kandidature zapredsjednika te udruge, onu Višeslava Turkovića i Predraga Livaka.

Od 206 članova društva na Skupštini je bilo nazočno njih 109a Livaku je svoj glas dalo njih 69, Turković je osvojio 36 dok su tri članabila suzdržana. Nakon prebrojavanja glasova Višeslav Turković je čestitao Livakuna pobjedi, čime je zaradio gromoglasni pljesak cjelokupnog članstva.




Potpredsjednici su Drago Mikel i Snježana Poljak a u upravniodbor izabrani su Mišo Doboš, Helena Faller, Darko Majski, Branimir Bartlović,Zdenko Miletić, Mijo Mitrić, Antun Lovrić, Srećko Hmura, Dalibor Kajnić, DamirMatoković, Damir Devčić, Damir Davidović te Nada Radmanović.




Društvo godišnje raspolaže s oko 63 tisuće kuna,većinom iz članarina i najma prostora a vrlo su aktivni o čemu svjedočeprošlogodišnji izleti na mnoge gore i planine te briga o Planinarskom domuLapjak, koji nas je iznenadio svojom uređenošću.

Sva izvješća podnesena na skupštini prihvaćena su jednoglasno.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI