Ribiči sudjelovali u akciji ¨Svi za malu Rinu¨

Ribiči u akciji "Svi za malu Rinu"
(FOTO: M.B.)

21.01.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 13671

Rina Beble je djevojčica iz Požege kojoj je dijagnosticirana teška bolest ičija je sudbina na noge podigla mnoge udruge i građane.



Osim što za Rinu možete uplatiti novac na račun HR 1323600003117156925 kakobi njenim roditeljima pomogli u troškovima liječenja, danas je na ribnjaku uTrenkovu Športsko-ribolovna udruga Veličanka održala humanitarni casting takođerkako bi fiancijski pomogli obitelji Beble.





Naime, otac male Rine, Robert, predsjednik je SRU "Ulovi i pusti" iz Požege te su članovi ribiči u željiza pomoći organizirali humanitarnu akciju.



Unatoč temperaturi od -11 stupnjeva, jutros u 8:00 sati su se na ribnjakuokupili članovi udruga ali i njihovi gosti iz Zagreba, Kutine, Novske,Slavonskog Broda i dalje. Uz dobro raspoloženje, vatru i čobanac, održali su irekreacijsko natjecanje u ribolovnim igrama.



"Već dugi niz godina sam ribič kao i Rinin otac te je bilo logično da ćemoorgaizirati nešto u ribolovnom duhu. Očekujemo oko stotinjak ljudi, kuhamočobanac i ne postoji nikakva kotizacija, već sve što se skupi biti će oddonacija, dakle, koliko netko može dati, dobro je došlo. Natjecanje smo napraviliradi fore, da se nešto događa i da bude zanimljivije druženje", rekao nam jeSiniša Stjepanović, organizator ove humanitarne akcije.



O veličini iznosa skupljenog za malu Rinu, izvjestit ćemo vas po završetkudruženja na ribnjaku u Trenkovu.



Dodano u 19:00 sati

ŠRU Veličanka koja je organizator ovog humanitarnog castinga, ŠRU Požega i ŠRU "Ulovi i pusti" su danas na humanitarnom ribolovnom castingu na ribnjaku u Trenkovu za malu Rinu skupili 9500 kuna. Bilo je oko 80 članova udruga iz Požeštine i gostiju.










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI