¨Veliki je nedostatak što u Požegi nema Studentskog doma¨

Gabrijela iz Popovače
(FOTO: Privatna kolekcija)

21.01.2017. | A.I./M.B.
Pregleda: 8464

Gabrijela dolazi iz grada Popovače i ima 24 godine. Završila je stručni Upravni studij na Veleučilištu u Požegi. Odlučila se ispričati svoje iskustvo studiranja, koje su prednosti i nedostaci po njenom mišljenju studiranja u Požegi i drugo..

Gabrijela nam je priznala kako studiranje u Požegi nije bio njen prvi izbor, no budući da nije uspjela upisati željeni fakultet odlučila se za Požegu. Mislila je da će se s vremenom prebaciti na drugi studij, no studiranje, način rada i ljudi su joj se svidjeli i želja za ostankom je prevladala.




"Moje iskustvo tokom studiranja je odlično. Predavanja ima taman, ni previše ni premalo, a profesori imaju odličan način rada, dostupni su za sve informacije te voljni objasniti sve što nas zanima. Ono što smatram velikim nedostatkom za studente koji nisu iz Požege je studentski dom. To je definitvno nešto što Požegi treba, nama je nedostajao, mislim da je lakše živjeti u domu nego stanu"- priča Gabrijela.


Za ljubitelje sporta u dvorištu fakulteta nalazi se i teren za košarku, tenis. Dostupno je studentima i poslije predavanja uz naravno prethodno javljanje.Što se tiče studentskog života, izlazaka kaže kako u Požegi ima dovoljno kafića da bi se mladi dobro zabavili. "Uz dobru ekipu sve je lakše"- kaže Gabrijela.

"Diplomirala sam u 9. mjesecu 2016. godine te stekla titulu prvostupnice javne uprave (bacc.admin.publ.). Trenutno stažiram u Tajništvu Dječjeg vrtića Popovača, u Popovači. Za mene osobno studiranje u Požegi je bilo pozitivno iskustvo, naučila sam puno stvari. U prvom redu sam postala više samostalna, s obzirom da sam živjela 3 godine bez roditelja u blizini, naučila sam se organizirati, razmišljati vlastitom glavom, strpljivosti. Te sada imam znanja o jednoj grani o kojoj prije nisam znala skoro ništa"- ispričala je Gabrijela.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI