¨Ivan se probudio iz kome i sve nas je prepoznao¨

Zaštitar Ivan Topalović
(FOTO: Privatna kolekcija)

18.01.2017. | M.B./24 SATA
Pregleda: 16141

Ivan Topalović (47), zaštitar iz Slavonskog Broda kojeg su trojica nasilnika brutalno pretukli u četvrtak 12. siječnja u požeškoj diskoteci Platinium, probudio se iz kome.

– Brat je u ponedjeljak razgovarao s nama. Sve nas je prepoznao, čak je jednom sjeo na krevet. Hvala dragom Bogu, izvukao se, no, još uvijek će ostati u bolnici dok liječnici slavonskobrodske bolnice ne budu sigurno da je s njegovim zdravljem sve u redu – rekao je Stjepan Topalović, brat pretučenog zaštitara, dodajući kako će se čim mu se brat oporavi svim pravnim sredstvima boriti da počinitelji budu primjereno kažnjeni, angažirati će odvjetnika.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 20 i 28 godina s područja Kaptola te mladićem (30) s područja Požege. Sumnjiče ih da su Ivana Topalovića teško, a mladića (20) lakše ozlijedili.


- Na temelju naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu policajci su pretražili obiteljske kuće u kojima prebivaju osumnjičenici. Kod 20-godišnjaka su pronašli rasprskavajuće streljivo, za koje su utvrdili da nije njegovo nego njegova brata, a kod 30-godišnjaka su našli marihuanu. Trojica nasilnika završila su kod pritvorskog nadzornika i protiv njih slijedi kaznena prijava za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda, za što im, prema Kaznenom zakonu, prijeti do osam godina zatvora. Protiv 30-godišnjaka policija će nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti i kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama - rekli su nam u požeškoj policiji.


izvor: www.24sata.hr

Piše: Franjo Lepan


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI