Jakopović izabran u Predsjedništvo, Ivana Ivanika u Glavni odbor a Livak u Statutarno povjerenstvo

Škupština HSS-a
(FOTO: FB HSS Požega)

17.01.2017. | A.M.
Pregleda: 6003

Hrvatskaseljačka stranka je održala u subotu, 14.01.2017. godine Glavnu izbornuskupštinu, na kojoj je potvrđen stari/novi predsjednik gospodin Krešo Beljak,te su izabrana nova stranačka tijela. Iz Požeško-slavnoskog HSS-a izabrani su:Željko Jakopović - Predsjedništvo, Ivana Ivanika - Glavni odbor i Predrag Livak- Statutarno povjerenstvo. Na skupštini je zauzet i potvrđen smjer kojim se HSSpozicionira kao odgovorna stranka centra, demokršćanskog svjetonazora s ciljemzaštite svih vrijednosti koje se baštine u HSS-u već stotinu godina. Stranka ćedjelovati na konstruktivan način i podržati sve odluke koje idu u smjerunapretka RH, a u središte svoga interesa stavlja zaštitu nacionalnih interesa iprirodnih resursa, brigu o kvaliteti života svakog čovjeka te ravnomjeranrazvoj svih krajeva Republike Hrvatske.

Naskupštini je potvrđena odluka koja omogućuje svim organizacijama na lokalnoj iregionalnoj razini autonomiju u donošenju odluke o izlasku na predstojeće lokalneizbore, što istovremeno ne znači anarhiju u odlučivanju i podrazumijevaapsolutnu odgovornost čelnika i ogranizacije za rezultat te budućefunkcioniranje Stranke, uvažavajući interese svih općinskih i gradskihoraganizacija.

Nakonsvih previranja, izbora i skupština Požeško-slavonski HSS ostaje jedinstven,prihvaća sve odluke središnjih tijela i smatra da HSS-ove politike na lokalnoji regionalnoj razini treba promatrati kroz rad pojedinaca i ogranizacija kojiih provode, jer većina članova i dužnosnika su ljudi potvrđeni u svojimstrukama s osiguranom egzistencijom, a u društveno političkom životu istinskižele doprinositi napretku i boljitku svojih sredina implementirajućivrijednosti HSS-a.


Nakonovih stranačkih aktivnosti i poslije lokalnih izbora HSS će nastaviti participiratiu izvršnoj vlasti na odgovoran način, bez afera, kao i do sada te donositiracionalne odluke u konstruktivnom dijalogu s ciljem ravnomjerog i pravednograzvoja svih dijelova županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI