Brat pretučenog zaštitara: Ivan mi je stiskao ruku 15 sekundi...

Novo ruho Platinuma
(FOTO: Platinum)

16.01.2017. | M.M/24sata.hr/Franjo Lepan
Pregleda: 21815

Ivan Topalović (47) brutalno je pretučen u diskoteci Platinum u Požegi. Završio je u slavonskobrodskoj bolnici u induciranoj komi. Kako piše 24sata.hr, jučer ga je posjetio njegov brat Stjepan.

Prošlog tjedna u Diskoteci Platinum u središtu Požege izbila je neviđena tučnjava u kojoj je teško ozlijeđen zaštitar iz Slavonskog Broda Ivan Topalović. Danima su se za njegov život borili liječnici slavonskobrodske bolnice. Stavili su ga u induciranu komu, a sada je Ivan stabilno, kaže njegov brat Stjepan.

Posjetio ga je jučer u bolnici i rekao da je Ivan još na jedinici intenzivnog liječenja.


- Probudio se na kratko i pogledao me. Petnaest sekundi mi je stiskao ruku i odgovarao na pitanja stiskom ruke. Pitao sam ga da li me razumije, a on mi je stisnuo ruku. Nakon toga je zaspao. Vjerojatno će ga danas prebaciti na odjel. Ići će na snimanje da se provjeri ima li krvarenja u mozgu. Stanje mu je stabilno - ispričao je brat Stjepan.


Podsjetimo, policijski službenici su uhitili trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad.

Djevojka koja je bila nazočna divljaštvu napisala je na svojoj Facebook stranici:

"Upravo sam došla kući i svjedočila sam nečemu što nikada neću zaboraviti. U Platinumu na fajruntu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna….iz čista mira napali su zaštitara iz Broda. Razbili su pola Platinuma i prebili čovjeka…znači čovjek leži u krvi, a oni ga divljački tuku, konobari doslovno nisu mogli ništa, to su letjele boce i čaše."

Izvor: 24sata.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI