Alen Jurenac novi je v.d. ravnatelj PP Papuk

Alen Jurenac
(FOTO: PP Papuk)

14.01.2017. | M.B.
Pregleda: 5840

Dugogodišnji djelatnik Parka prirode Papuk Alen Jurenac novi je vršitelj dužnosti ravnatelja Javne ustanove. Odluku o imenovanju donio je ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović.

Alen Jurenac rođen je u Našicama 1983. godine, diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a zaposlenik je Ustanove od 2007.godine kada je započeo sa radom kao nadzornik. Od 2009. do 2013. godine obnašao je dužnost glavnog nadzornika Parka prirode Papuk nakon čega nastavlja raditi u službi čuvara prirode.

– Pred nama je itekako odgovoran posao jer nastavljamo raditi na ostvarenju cilja da Park postane pokretač razvoja lokalne zajednice. Osim obavljanja osnovnih funkcija Parka u planu su nam i značajna ulaganja u razvoj javne turističke infrastrukture što će između ostalog omogućiti povećanje broja posjetitelja te paralelno pokrenuti i razvoj prostora koji nas neposredno okružuje te potaknuti pokretanje obiteljskih gospodarstava, odnosno uslužnih sadržaja, rekao je Alen Jurenac, v.d.ravnatelja Parka.


Podsjetimo, na mjesto vršitelja dužnosti ravnatelja Jurenac je imenovan nakon što je od posljedica kratke i teške bolesti preminula Kristina Kožić koja je dužnost ravnateljice obnašala od veljače 2013.godine.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI