Peti izlet na Kapavac 2017., najviši vrh Požeške gore

Izlet na Kapavac 2017.
(FOTO: Planinarska sekcija Kapavac)

14.01.2017. | A.M.
Pregleda: 8632

Izlet na Kapavac postao je tradicija među planinarima izSlavonije, a prošle godine dosegnuo je i svoj vrhunac posjećenosti.

Naime kako su planine u našoj Županiji poznate planinarima kao u prvom redu Papuk, zatimPsunj i na kraju manje poznatija Požeška gora i Babja gora nama je cilj baš kaošto je to Papuk i Psunj već odavno poznati među planinarima da to bude i ova naša Požeška gora i babja gora, te samVrh Kapavac 618m što je najviši vrh Požeške gore, a zatim 2 je Maksimov Hrastsa 614m – rekao je pročelnik PS Kapavac Matej Lončarević




Ovaj već tradicionani izlet na kojem je sve više Planinaraiz Slavonije i Baranje ove godine će se održati 15. siječnja 2017. godine u 08:30sati u Zakorenju u predjelu staro selo gdje će se planinari okupiti i u 09:00 krenuti na pohod prema kapavcu stazaje zahtjevna i na pojedinim dijelovima strma, a duga je 5,5Km.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI