Mjenice ili nemjenice, pitanje je sad!

Zdravko Ronko
(FOTO: I.V.)

13.01.2017. | A.M.
Pregleda: 5753

U našu redakciju je iznenada pristigla reakcija predsjednika Požeško-slavonskog SDP-a Zdravka Ronka na tiskovnu konferenciju predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića. Tekst prenosimo u cijelosti bez izmjena:

"Poštovani,

Kako jePredsjednik Gradskog vijeća Požege Nino Smolčić na svojoj tiskovnojkonferenciji objavljenoj na vašem portalu 12.01.2017 g. iznio niz grubih neistinamolim Vas da temeljem članka 40. Zakona o medijima objavite slijedeće:


Već iz samepanične reakcije g. Smolčića očito je da mu se bliži kraj, da je raskrinkan kaoonaj koji je kroz trgovačko - koalicijski sporazum zaposlio svoju suprugu Jasminui kolegu mu Kazimira Baloga s hdz-ove "nezavisne liste", te da je cijelovrijeme držao ljestve kod "privatizacije" Baške i uludo podizanog35-milijunskog kredita i što mu sad predstavlja - nepremostiv političkiproblem.


G. Smolčić zvanii "rušitelj dječjeg igrališta" svrstavajućisebe među djecu iz vrtića i jaslica s kojimaće sad rušiti i Ronka, te činjenice daje u prethodnom sazivu Gradskog vijeća dobar dio mandata proveo i u kutuGradske vijećnice, on kao da otkriva isvoju drugu mračniju stranu - problem bolnog odrastanja.

No bezobzira na te olakotne okolnosti, on se ne može amnestirati za javno iskazane klevetei blaćenja pa mu to dodatno postaje i - pravosudniproblem.

Stoga valjareći,niti sam se imenovao predsjednikom skupštine Tekije, a niti sam prisvojioi jednu lipu. Ponosan sam na svoj doprinos jer sam Tekiju sa dobrom ekipom doveodo najboljeg rezultata u RH, a Smolčiću ostavio 15 mil kuna dobiti koju rastura i kojizna izvoditi i performanse s ostavkama na sjednici Gradskog vijeća zbog svađa oko povjeravanja njegovomAlijansu-osiguranju osiguravanje vozila grada i gradskih tvrtki.

Njegova izjavakako sam "zapošljavao članove obitelji po partijskom ključu, te da su i stotine Požežana prijezaposlenja morali obvezno potpisati pristupnicu SDP-a" je još jedna u nizuneistina jer to nisam nikad, ama baš nikad učino, pa će se i sa tom činjenicomSmolčić morati suočiti, jednako tako kao i sa plasiranom notornom neistinitom dasam tri puta uhvaćen u sukobu interesa.

Što se pak tičeplasiranja neistina o izdavanju mjenica iza kojih je navodno nastalavišemilijunska šteta, te neistina kako nemam ni dokaza o plaćenim anuitetimakredita za kupnju stana su izjave sa kojima će se također morati suočiti, posebnostoga što sam ponosan na vrijeme u kojem sam za "vladavine" Vlade Zeca bio načelu Grada Požege i za razliku od nekih drugih čuvao i sačuvao gradskublagajnu, gradsku imovinu i gradsku tvrtku."

Predsjednik ŽO SDP
ZdravkoRonko


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI