Uhićena trojica mladića za koje se sumnja da su jučer pretukli zaštitara ¨Platinuma¨

Novo ruho Platinuma
(FOTO: Platinum)

13.01.2017. | M.B.
Pregleda: 20647

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 20 i 28 godina s područja Kaptola te 30-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege koje se sumnjiči da su u četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, oko 3.50 sati, u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta Platinumtjelesno napali dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak je teško, a 20-godišnjak lakše ozlijeđen.

Također su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražene obiteljske kuće u kojima prebivaju prilikom čega je kod 20-godišnjaka pronađeno rasprskavajuće streljivo za koje je utvrđeno da ga nepovlasno posjeduje njegov 23-godišnji brat, dok su kod 30-godišnjaka pronašli marihuanu te stabljiku cannabis marihuane.

20-godišnjak, 28-godišnjak i 30-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku i protiv njih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo "Osobito teška tjelesna ozljeda", protiv 30-godišnjaka slijedi kaznena prijava i za kazneno djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama", dok protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari."



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI