Nakon napada zaštitar disco cluba Platinum prebačen u Slavonski Brod u bolnicu

12.01.2017. | M.B.
Pregleda: 42473

Prema neslužbenim informacijama, doznajemo da se jutros oko 4:00 sati dogodio fizički napad na zaštitara disco cluba Platinum. Kako doznajemo, nekoliko mladića iz još neutvrđenih razloga napalo je jednog od zaštitara te je zaštitar zbog zadobivenih ozlijeda završio u OŽB Požega.

Jedan od vlasnika Platinuma potvrdio nam je da se napad dogodio te da je zaštitar s teškim tjelesnim ozlijedama prevezen u bolnicu u Slavonski Brod. Policija radi na ovom slučaju i više informacija ćemo imati nakon policijskog izvješća.

Možemo samo dodati da je vrlo žalosno da je netko napadnut na svom radnom mjestu i nadamo se da će zaštitar biti u redu.


Dodano u 14,30 sati


O fizičkom napadu se očitovala i policija, njihovo izvješće prenosimo u cijelosti:

U četvrtak, 12. siječnja 2017. godine oko 3.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen.

Policijski službenici uhitili su trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i u tijeku je kriminalističko istraživanje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI