Posegana šalje snažnu poruku singlom ¨Dovraga sve¨

Novi singl Posegane
(FOTO: Posegana)

10.01.2017. | A.M.
Pregleda: 11018

Posegana, mladi bend iz Požegekoji se u kratkom razdoblju uspio nametnuti kao jedan od najperspektivnijihtamburaških bendova, predstavlja nam novi singl znakovitog naziva "Dovragasve".

Posegana je bend čiju je karijeruodredila izričito ljubavna tematika pjesama, a publika ih doživljava kao veomaromatnične, pozitivne momke. Unatoč naslovu novog singla, novom pjesmomnastavljaju sigurno koračati tim putem. Naime ono što momci šalju"dovraga" u pjesmi je život bez ljubavi, a snažnim riječima Poseganasvima poručuje da čuvaju voljene osobe kao najveće životno blago.

Za novu pjesmu modernog, popzvuka i odličnog ritma zaslužan je Damjan Pirović koji je napisao glazbu, teksti aranžman te se pobrinuo za produkciju koja predstavlja stilsku promjenu uzvuku benda. Pjesma je snimljena u Hardwork studiju u Požegi, pod producentskompalicom Damjana Pirovića, dok se za mastering pobrinuo sjajni Ante Akrap.


Nova pjesma dobila je i napetuvideo priču pod redateljskom palicom jednog od najboljih mladih redatelja uHrvatskoj, Darija Lepoglaveca. Spot je od prvog kadra ispunjen snažnom emocijomfrontmena Posegane, Ivana Karadže, a odlične uloge su odigrale i mlade glumiceKana Kovač-Mihaljčević i Gracia Škaro.


Požežani su se publici prvi putpredstavili pjesmom "Doživotno tvoj" koja je u vrlo kratkom vremenupostala hit i skupila preko 1 500 000 klikova na YouTube-u. Pažnjuslušateljstva privukli su i singlovima "Ljubav to smo mi", "Znašli da te volim", "Da uz tebe dišem" i posljednjim "Na NaNa", kojim su najavili i rad na prvom albumu koji ove godine izlazi uizdanju Croatia Recordsa.

link na youtube:https://youtu.be/BKxoKBXaylw


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI