Probni balon Vedrana Neferovića

Gradonačelnik Vedran Neferović
(FOTO: I.V.)

10.01.2017. | A.M.
Pregleda: 12482

Kako je gradonačelnik na doručku sa odabranim novinarimanajavio mogućnost prodaje dionica Autoprijevoznog poduzeća Požega, ideja nam seučinila sumnjivom te smo se odlučili malo pozabaviti tim pitanjem.

Priprema li Neferović klimu o prodaji dionica jednedobrostojeće tvrtke služeći se medijima koji bespogovorno izvršavaju njegovenaloge?, Je li proračun Grada ostao bez prijeko potrebnih sredstava kojima bise ljudima u predizborno vrijeme moglo mazati oči? I Treba li još koju kunuugurati u vlastiti džep kako bi nakon gubitka izbora mogao lagodno živjeti naHavajima ili u kakvom apartmanu na Jadranu?

Sve su to pitanja iza kojih se možda krije prodaja udjelatvrtke APP d.d., koja je svojim poslovanjem ostavila iza sebe mnogeprijevozničke tvrtke u Hrvatskoj.


Osim što je svojom izjavom na "Slavonskom doručku" daonaznačiti mogućnost prodaje, isto popodne su se, u njemu odanim medijima,pojavili natpisi gdje bi se novac od prodaje mogao uložiti i kakvo dobro bi setime moglo postići. Malverzacije se osjete na kilometar.


Budućnost: Jagodnjak je već dobio nogostup, Grad noviparking a neke ulice asfalt, dakako, sve poslove je odradio Presofleks.

Ideja je to, kako doznajemo, gradonačelnika na odlaskuVedrana Neferovića kojom si hrani nepomirljivi ego u mašti opstanka nagradonačelničkoj funkciji kao kandidat HDZ-a na ovogodišnjim lokalnim izborima.

Lijepo je živjeti u svijetu mašte jer mašta može sve ali dokon tako mašta nije shvatio da polagano ostaje sam. Od velike ekipe s početkamandata Neferoviću su mu još ostali Ante Šolić i Blagojka Leko dok pojedinipoduzetnici još navrate po potpis na virman. Car je gol.





Kako doznajemo, objava prodaje dionica APP-a je "probnibalon" Vedrana Neferovića te da o toj namjeri nije razgovarao niti sa najbližimsuradnicima.

- Čini mi se da Neferović prodaje "obiteljsko srebro" jer jesvjestan da za nove transakcije više neće imati vremena – rekao nam je jedan odbliskih suradnika gradonačelnika Neferovića koji je zbog svoje sigurnosti želioostati anoniman.

Prodaja dionica APP-a može za Grad samo kratkoročno donijetisredstva za investicije dok dugoročno gledano Požega gubi. Kako doznajemo, uAPP-u radi tristotinjak Požežana kojima bi sudbinu tada krojio novi vlasnik aPožežani ne bi imali pravo glasa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI