Anketa uzorkovala veliki ineteres javnosti

Kandidati s ankete
(FOTO: 034 Portal)

10.01.2017. | A.M.
Pregleda: 9417

Poštovani čitatelji,
očito da je anketa, koja se trenutno provodi na našoj stranici, mnogim čitateljima toliko zanimljiva da u kratko vrijeme bilježimo veliki porast glasova određenim kandidatima. Želimo Vas obavijestiti da se u pozadini bilježe IP adrese i mi ćemo sve adrese koje nisu iz Hrvatske maknuti kao i IP adrese s kojih je bilo više pokušaja glasanja. Nakon uklanjanja stranih IP adresa, obavijestit ćemo Vas s realnim rezultatom ove ankete koja će trajati do 15. siječnja 2017. godine.



Iznenađeni smo da je, osim kandidata, ovo pitanje  izazvalo veliku pažnju i burne rasprave koje impliciraju da osim velikih stranaka, na čelu s HDZ-om, u ovim lokalnim izborima nezavisne ili male stranke imaju veliku mogućnost za popravljanjem rezultata od zadnjih lokalnih izbora. Je li uzrok loše vođenja grada zadnje četiri godine ili, još gore, prethodnih mandata, možemo samo nagađati.





Činjenica je da se nešto događa u razmišljanju birača koje bi moglo dovesti da čak u Požegi  nestranački kandidat ili kandidat iz neke male stranke osvoji mjesto gradonačelnika. Napominjemo da to ne bi bila novost u Hrvatskoj, sjetimo se mnogih gradova gdje nezavisne liste ili male stranke postavljaju gradonačelnika (Metković, Slavonski Brod, Varaždin itd.).

Posebni pozdrav šaljemo D.R.

Unatoč svemu, pozivamo sve građane da glasaju u anketi koja se nalazi na dnu stranice.

Redakcija 034 Portala


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI