Na doručku bez gradonačelnika

Doručak s odabranim novinarima
(FOTO: Pozega.hr)

09.01.2017. | A.M.
Pregleda: 15600

- Zadovoljstvo mi je ugostiti vas na početku još jedne godine i zahvaliti vam se na suradnji u proteklom periodu, s vjerom da ćemo i u idućem razdoblju koje će biti vrlo dinamično nastaviti surađivati na obostrano zadovoljstvo, ali i na zadovoljstvo naših sugrađana. Želim vam puno uspjeha, zdravlja i radosti - rekao je gradonačelnik Neferović odabranim novinarima s područja grada Požege na tradicionalnom "slavonskom doručku".

Bila je to prigoda i za razgovor o nadolazećim projektima i radovima od kojih bi prvo trebao doći na red početak izgradnje novog dječjeg vrtića.

izvor: www.pozega.hr


Nažalost ili na sreću, mi čitatelje ne možemo obavijestiti što je točno gradonačelnik govorio o nadolazećim projektima Grada Požege jer na spomenuti doručak nismo bili pozvani. Možda gradonačelnik Neferović nikada nije čuo da u Požegi postoji najčitaniji portal po imenu 034 Portal. S pozivom ili ne, mi ćemo i dalje javnost izvještavati perom o svim relevantnim događajima kao i do sada, sviđalo se to njemu ili ne.


Nepozivanjem na današnji doručak Neferović je, kako je to i od početka navikao, izazvao podijele u društvu na one podobne i nepodobne.

Gradonačelnik na odlasku, sad kad nema mogućnost dizanja kredita, počeo je prodavati imovinu Grada Požege (APP) pokazujući da nema interesa za realni sektor i zapošljavanje što se može zaključiti i iz komentara o predsjedniku Gradskog vijeća Nini Smolčiću te izgradnji požeškog poduzetničkog inkubatora.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI