Prvi korisnici do kraja siječnja

Dom hrvatskih branitelja Lipik
(FOTO: Pakrački list)

03.01.2017. | M.B./Pakrački list
Pregleda: 4213

U lipičkoj podružnici Domu hrvatskih veterana u tijeku su završne pripreme za početak rada, a prvi korisnici mogli bi doći do kraja siječnja, rekao nam je Zvonimir Kalčik, vršitelj dužnosti ravnatelja ove ustanove.



Završen je  natječajni postupak oglašen krajem rujna za zapošljavanje 14 djelatnika lipičke podružnice. Popunjeno je 11 mjesta (socijalni radnik, psiholog, kineziolog, dva viša stručna referenta, tri medicinske sestre/tehničara, fizioterapeut i dva njegovatelja) dok su nepopunjena ostala radna mjesta njegovatelja i radnog terapeuta jer nije bilo uopće ili dovoljno kandidata. Također ostalo je nepopunjeno i radno mjesto predstojnika lipičke  podružnice jer nakon provedenog usmenog i pismenog testiranja su dva kandidata bila izjednačena po broju bodova pa će ovaj natječaj, kao i za druga dva nepopunjena radna mjesta biti ponovljen, ali po razrađenijim kriterijima, rekao je Kalčik. On ističe da su sve zaposlene osobe s prebivalištem na području Lipika i Pakraca čime ispunjavaju jednu od misija Doma, ekonomska pomoć ovom kraju, ali i zbog njih putnih troškova štede na ukupnim troškovima poslovanja.


Također su u tijeku i natječaji za takozvane autsourcing poslove (kuhinja, vešeraj, čišćenje, zaštita). Izvođači ovih poslova trebali bi biti poznati narednih tjedan ili dva.


Krajem prošle godine lipički dom je opremljen najvećim dijelom neophodne opreme pa Kalčik očekuje da će do kraja siječnja u njega stići i prvi korisnici čime bi ova ustanova započela s radom. Mada interesa ima puno, kaže ravnatelj, za početak će radi uhodavanje biti primljeno 30-tak korisnika ili nešto više od polovine kapaciteta.

izvor: www.pakrackilist.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI