Beživotno tijelo biciklistice pronađeno uz rub kolnika

Preminula biciklistica u Pleternici
(FOTO: Ante Mandarić)

02.01.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 29557

Drugi dan nakon početka Nove godine, opet smrt na našim cestama. Naime, danas u poslijepodnevnim satima, u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici, smrtno je stradala biciklistica (57).



Biciklistica se, navodno, kretala iz Pleternice u smjeru Blacka. Ne zna se je li sama pala i od ozlijeda preminula ili je na nju naletjelo vozilo. Susjedi nisu čuli nikakvo kočenje ili udarac auta te je nađena kako beživotno leži na cesti s ozlijedama glave.






Gospođa (A.T.) je navodno iz Požege a njen nevjenčani suprug je došao na mjesto nesreće te kaže da je stradala (57) bila vrijedna, sposobna, zdrava i poletna. U Pleternici su nešto zajedno radili i ona je biciklom otišla u trgovinu, nakon što se nije vratila, išli su po nju i našli njeno beživotno tijelo na cesti.



U tijeku je policijski očevid, a više informacija imat ćemo nakon službenog policijskog očevida.



Dodano 3.1.2016. u 10:10 sati

Policijsko izvješće donosimo u potpunosti: "U ponedjeljak, 2. siječnja 2016. godine, oko 15 sati u Pleternici u Ulici bana Josipa Jelačića 57-godišnjakinja je pala s bicikla i preminula. Slijede policijski izvidi radi utvrđivanja svih okolnosti događaja."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI