Donosimo listu najtraženijih prozvoda u 2016. godini

Online kupovina
(FOTO: Google)

31.12.2016. | M.B.
Pregleda: 5806

U godini za nama, u kojoj se portal Jeftinije.hr može pohvaliti s više od 30 milijuna posjeta i činjenicom da ga je posjetila gotovo cijela online populacija Hrvatske, osjetili smo se dužnima napraviti vam popis najtraženijih proizvoda godine!

Koje su kategorije Hrvatima najzanimljivije? U kojim kategorijama ste štedjeli i što najviše kupujete online? Ukratko, koje ste proizvode najradije i najčešće tražili…i kupovali?

2016. je prema vašim pretragama i kupovinama, protekla u znaku pametnih telefona koji su bez premca najpretraživanija kategorija. Iskreno, ne čudi nas s obzirom na sve veći broj kupovina koje obavljate putem mobitela. Pametne telefone u stopu prate pametni televizori, a na trećem mjestu liste popularnosti našla se kategorija bijele tehnike. Hmm… pametno, pametno i čisto – Hrvati su sjajni!





Krenimo redom! Predstavljamo vam listu najtraženijih pojedinačnih proizvoda bez obzira na kategoriju kojoj pripadaju.

1. Broj 1 i uvjerljivo najpretraživaniji proizvod na portalu Jeftinije.hr u 2016. bio je pametni telefon izvrsnog omjera cijene i kvalitete (najvažnijem parametru svakog pametnog i informiranog kupca) – SAMSUNG GALAXY J5S

2. Sljedeći proizvod na listi (ako izuzmemo dodatna 4 modela pametnih telefona) je GORENJE perilica rublja W7203 koju trenutno možete pronaći za nešto malo više od 2000 kn u jednoj od 10 hrvatskih web trgovina

3. Na trećem mjestu nalazi se jedan zanimljivi kućni gadget, pojačalo WI FI signala D-LINK DAP-1320, koje možete pronaći za malo više od 150 kn. Ovo je istovremeno i tužan podsjetnik na kvalitetu routera koju prosječan korisnik internetskih usluga dobiva u Hrvatskoj. Ali o tome možemo nekom drugom prilikom...

4. Četvrti proizvod dolazi iz kategorije erotskih proizvoda, a radi se o X-CORE flasteru. Onim (punoljetnima) željnim detaljnih informacija savjetujemo - otvorite svoj pretraživač u anonimnom prozorčiću.

5. Peti na listi najzanimljivijih proizvoda našao se Samsungov model televizora UE32J5100 koji je donedavno bio BEST BUY na tržištu. Ovaj se model rasprodaje brže nego što možete skinuti onaj flaster s četvrtog mjesta pa ako ste zainteresirani požurite s pretraživanjem i kupovinom jednog od tih nekoliko modela koji su ostali na zalihama.

6. Već smo zaključili da kao nacija volimo pametno i čisto, a proizvod na šestom mjestu samo je dodatna potvrda - set za oralnu higijenu BRAUN oralni tuš ORAL-B PROFESSIONAL CARE OXYJET MD20 prodaje se za malo više od 400 kn, a Hrvati ga obožavaju!

7. Sedmi na listi je Samsungov hladnjak sa zamrzivačem RB31HSR2DSA/EF. Cijena ovog elegantnog srebrnog hladnjaka inače je oko 3300 kn, ali ga trenutno možete pronaći nešto jeftinije. Potražite!

8. Kao osma na listi našla se jedna zimska guma (koja glavu čuva). Ne treba previše pogađati, radi se o najprodavanijem modelu proteklih pet godina u kategoriji 205/55/16 - SAVA zimska guma 205 / 55 R16 91T ESKIMO S3+

9. Iako ovogodišnji ljetni mjeseci nisu premašili prošlogodišnje rekorde temperature, kao osmi proizvod na listi najtraženijih našao se jedan klimatski uređaj. Uređaj visoko kotira po svojim performansama, a dolazi iz radionice Mitshubishija. Radi se o modelu s unutarnjom i vanjskom jedinicom MITSHUBISHI MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA

10. Listu zatvaramo jednim setom najomiljenijeg proizvođača igračaka kojeg još stignete kupiti svojoj princezi – velikoj ili maloj, a to je LEGO Disney Princess Elzin svjetlucavi ledeni dvorac (41062).

Nije nam cilj bio raskrinkati sve one dostave vaših susjeda koje ste potajice pratili cijelu godinu nego vas informirati o ovogodišnjim najtraženijim proizvodima te sigurnim i pouzdanim trgovinama u kojima ih možete kupiti. S kupovinom je uvijek tako, iskustvo grupe često je vrjednije od iskustva pojedinca i svi uvijek volimo dobiti najbolje i najviše za uložen novac. Pratite nas i dalje jer vam uskoro donosimo listu najtraženijih pametnih telefona u 2016!

Listu najtraženijih proizvoda pripremili smo na portalu Jeftinije.hr, centru pametne i informirane kupovine u svim fazama kupovnog procesa. Jeftinije.hr predstavlja nezavisnu poveznicu između potrošača i ponuđača svih proizvoda i usluga na tržištu. Portal jeftinije.hr, uz ceneje.si, idealno.rs i idealno.ba čini četiri online platforme u regiji koje omogućuju usporedbu proizvoda, pretragu trgovina i usporedbu cijena u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Dio grupacije je i brand poslovne inteligencije sMind –Shopper`s Mind koji predstavlja inicijativu grupe s ciljem promocije i razvoja znanja na e-commerce području. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI