Županov doručak s požeškim novinarima

Župan na doručku s novinarima
(FOTO: A.M.)

27.12.2016. | I.V.
Pregleda: 5404

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, župan Alojz Tomašević se sa svojim zamjenicima Ferdinadom Trohom i Željkom Jakopovićem družio s požeškim novinarima na doručku u hotelu Grgin dol.



Župan je izrazio želju da nova godina donese što više pozitivnih vijesti i priča. " "Želio bih vam se zahvaliti za 2016. godinu, vama koji se pisali i prenosili informacije važne za ovaj prostor. Svi zajedno smo u godini iza nas radili i trudili se učini najviše za dobrobit naših građana. Ponekad smo bili više, ponekad manje uspješni, ali želja i namjera nije nedostajalo, a ono što nismo mogli popraviti ili urediti u 2017. godini svakako ćemo pokušati učiniti” rekao je Alojz Tomašević.





Dodao je još kako je u 2016. godini bilo otežavajućih okolnosti i nestabilnosti ali da vjeruje da će 2017. godina biti stabilnija zbog nove Vlade, posebno kada su u pitanju projekti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI