Zavidan broj glazbenika na humanitarnom koncertu pomoći udruzi Sirius

Humanitarni koncert u Tom klubu
(FOTO: Mladen Mirković)

27.12.2016. | M.M
Pregleda: 4418

U Tom klubu Požega u petak je održan humanitarni koncert. Sve je započelo od 17,00 sati akustičnim koncertom banda Alo Požega i recitiranjem poezije pjesnika i glumca Branislava Brane Stojakovića i pjesnikinje Anamarije Mutić.Humanitarnom koncertu za Udrugu Sirisu s ciljem smanjivanja velikog duga prema veterinarima odazvao se je ove godine zavidan broj glazbenika.

"Koncert je prošao fenomenalno, prašilo se do jutarnjih sati, a krajnji rezultat je prikupljenih 2100 kuna za Udrugu Sirius". - rekla je Gordana Malbašić predsjednica Udruge za zaštitu životinja Sirius Požega.

Od bendova su nastupili:Alo Požega, Ritam Band, Dark Ages, Hey Bulldogs, Acoustic Porn i P.A.S.





Akcijama u mjesecu prosincu, poput štandova koje je Udruga imala u pješačkoj zoni gdje je prikupljeno oko 2000 kuna i nekim donacijama, uz ovaj koncert ,dug je smanjem za oko 5000 kuna, ali točni podatci će biti u mjesecu siječnju objavljeni na faceboook stranici Udruge Sirius. Trenutno je u tijeku snimanje napuštenih životinja od strane filmaša Vivid Cinema i Petra Starčevića, te u konačnici izrada fotografija životinja koje traže trajni dom.



"S dolaskom Nove godine, ne zaboravite obnoviti svoje članstvo u Udruzi jer sa članskom iskaznicom ostvarujete i popuste prilikom kupovine hrane za kuće ljubimce u nekim prodavaonicama"-napominje Gordana i podsjeća da je članarina ista kao i prošle godine, a iznosi samo 50 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI