Sretan Božić želi vam 034 Portal

Bijeli božić
(FOTO: A.M.)

25.12.2016. | A.M.
Pregleda: 4938

Duga godina sa puno događanja polako ostajeiza nas i još malo pa će 2016. proći.

Ovaj Božić koji ste, nadamo se, započeli umiru s vašim najbližima, uz dobar ručak ili lijepa sijećanja sa ponoćke, mi s portala provodimo odmarajući i uživamo uz naše obitelji, posebno uz naše najmlađe,Miu, Matea, Ivu, Paolu i našeg najstarijeg Antu, jer to su djeca naših kolegana koje smo jako ponosni i molimo dragog Boga da ih čuva i da dogodine bude jošimena u ovoj čestitki.

Dragi čitatelji, vi koji ste nas pratili u raznimdogađanjima, u slavlju, tuzi, političkim i društvenim događanjima, uz rođendanea nažalost i smrtne slučajeve, za to vaše praćenje vam veliko hvala i želimo vam iskreno od srca SRETAN BOŽIĆ, puno zdravlja,sreće i ljubavi neka vam ukrase ove dane i prate vas u novu 2017. godinu.


Posebno u ovim danima radosti rođenja našegaSpasitelja te ugodnih druženja s obitelji i prijeteljima, sjetimo se i onih dušakoje ne mogu biti uz nas i koji su prerano napustili ovaj svjet. Malo tko možeshvatiti bol njihovih obitelji i dao Bog da nitko to više ne doživi, jer oninisu bili samo naslov u nekim našim člancima, već jedan od nas i nosimo ih u sjećanjima.Svima njima neka dragi Bog podari svoj mir da počivaju u blagostanju. Našemolitve i misli su i ovih dana s njima.


Na kraju, poruka i onima koji vode ovo društvou političkom i vjerskom smjeru. Sve se može zaboraviti i sve se može oprostiti,ali NE kad i siromašne zaboravite, neka vam ovo bude na umu kad budete donosilibuduće odluke bitne za društvo.

SRETAN BOŽIĆ SVIMA OD REDAKCIJE 034 PORTALA


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI