Jedan od ključnih igrača Kaptola prelazi u Slavoniju

Mile Pavelić (u sredini) više neće igrati u dresu Kaptola
(FOTO: NK Kaptol)

12.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 12349

Prelazak jednoga od ključnih igrača vodećeg Nogometnog kluba Kaptol u požešku Slavoniju, koja pada na ljestvici 1. županijske nogometne lige u jeku sezone šokirala je mnoge. Mile Pavelić došao je iz cerničke Mladosti, gdje je bio jedne godine proglašen najboljim igračem 3. HNL - istok, a prošle godine je bio drugi najbolji igrač lige.

- U našem je klubu bio važna karika. On je igrač koji nije toliko zabijao golove, ali je davao asistencije. Dakako da smo izgubili puno njegovim odlaskom - rekao je Krešo Poleti, trener NK Kaptol. Tajnik kluba Josip Soudek zapitao se treba li Slavoniji uopće takav kalibar igrača ili su oni njega uzeli prvenstveno kako bi oslabili Kaptol.

Mile Pavelić je u razgovoru za 034portal demantirao glasine kako su ga tražili da prijeđe u Slavoniju da bi dobio posao u Javnom poduzeću Tekija.


- To sam i ja čuo, to nije istina. Jednostavno, pozvali su me iz Uprave NK Slavonija da dođem igrati kod njih, imat ću tamo plaću u klubu, ali nema govora o poslu u Tekiji. Žao mi je što se to dogodilo sada, usred sezone. Možda je zato ispalo glupo. Prelazim prvenstveno zbog prijatelja koji igraju u Slavoniji, oni su me nagovorili. Žao mi je što ostavljam Kaptol, to je jako dobra momčad i bit će ih teško stići na ljestvici - kaže Pavelić.


U NK Kaptol doznajemo kako oni razmišljaju o pojačanjima, ali zasad još nije ništa realizirano.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI