KiK Textilien donirao vrijedni poklon NK Tim Osvježenju iz Kuzmice

Igrači NK Tim Osvježenja u doniranim dresovima
(FOTO: M.M.)

22.12.2016. | M.M.
Pregleda: 3827

Povodom akcije "Maknimo djecu s ulice!", već treći put, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, njemački KiK Textilien hrvatskim klubovima donira nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su clima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

U ponedjeljak 19. prosinca u novootvorenoj Kikovoj prodavaonici u Zagrebu sportsku opremu za NK Tim Osvježenje primio je tajnik kluba Željko Raguž.





- S obzirom da u klubu radimo s 5 mlađih kategorija što je jedan veliki pogon svaka pomoć je dobrodošla, pa tako naravno i ova u sportskoj opremi. U ime svih članova kluba, a prije svih onih najmlađih zahvaljujem se tvrtki KiK na donaciji - rekao nam je predsjednik Tim osvježenja Zdravko Novak.


KiK Textilien, njemački tekstilni lanac i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao u Hrvatsku i malo je reći osvojio tržište najbržom ekspanzijom u zemlji. Sada je KiK u svim hrvatskim gradovima, a nedavno je otvorena 72., dok je dugoročni plan preko 100 filijala.

KiK Textilien je osim NK Tim Osvježenju dresove donirao i Slaven Gradacu, Jakšiću, BSK Buku, Sulkovcima i Lipiku.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – odlična kvaliteta za nevjerojatno povoljne cijene! Svakim danom KiK u Hrvatskoj zapošljava nove ljude, a trenutno se ponosi sa preko 500 djelatnika. Ova uspješna tvrtka svojom efikasnošću postavlja nove trendove u poslovanju. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u vrhu poslovanja, samo 2015. god. KiK je u Hrvatskoj ostvario promet od gotovo 34 milijuna €.




Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.260 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi €.

Na njemačkom je KiK skraćenica za "Kunde ist König, što prevedeno znači "kupac je kralj", a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca. Dođite provjeriti!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI