Hrvatska ismijava prometnu situaciju u Ulici Pape Ivana Pavla II u Požegi

Uživo s hrvatskih prometnica
(FOTO: 034 Portal)

19.12.2016. | I.V.
Pregleda: 18047

Fotografiju ulaza u ulicu Pape Ivana Pavla II, kod Katoličke osnovne škole u Požegi, iz našeg fotonalaza pod imenom "Vedranova prometna pravila", preuzela je Facebook stranica "Uživo s hrvatskih prometnica" koja ima preko 84 000 lajkova. Stranica objavljuje fotke rijetkih i egzotičnih automobila, ali i nesvakidašnjih prizora snimljenih na hrvatskim prometnicama.



Izgleda da je i njima prometna situacija na ulasku u ulicu u Požegi bila apsurdna pa su odlučili objaviti fotografiju pod naslovom "Kako se ulazi u ovu ulicu u Požegi?" koja je "pobrala" preko 1500 lajkova, ali i hrpu smiješnih i nadasve originalnih komentara. Neki u komentarima kažu da pitaju gradonačelnika koji zasigurno zna, neki su bili originalniji u svojim odgovorima pa su napisali da se u ulicu ulazi "na rikverc". Pogledajte i sami kako se Hrvatska ruga, sprda i šali na račun prometnih pravila u Požegi.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI