Prošli vikend čak deset vatrogasnih intervencija u županiji

požar
(FOTO: 034 portal)

12.12.2016. | M.B.
Pregleda: 5676

Za vrijeme vikenda vatrogasci Požeštine imali su pune ruke posla. Bilo je tu svega, od otvaranja ulaznih vrata do gašenja požara na ugostiteljskom objektu "Barun Trenk" koji se zapalio po drugi puta prošli tjedan.

9.12.2016. vatrogasci JVP Požega otvarali su ulazna vrata u ulici Miroslava Krleže, imali su tehničku intervenciju na mjestu prometne nesreće u Ulici Jurja Križanića u Požegi, zatim su nadzirali izgaranje čađi u dimnjaku obiteljske kuće u Arslanovcima, gasili su požar otpada u metalnom kontejneru uz prometnicu kod Gradskih Vrhovaca.

Istoga dana vatrogasci JVP Požeško-slavonske županije i DVD Pleternica provodili su tehničku intervenciju na ispumpavanju vode iz bunara te vađenja mobitela iz istog u Ašikovcima.


10.12.2016. u 04:20 sati dojavljeno je o požaru na ugostiteljskom objektu "Barun Trenk" u Trenkovu. Na intervenciju su bili upućeni vatrogasci JVP PSŽ, DVD Velika i DVD Trenkovo. Požar je ugašen u 07:10 sati. Zatim su vatrogasci JVP PSŽ i DVD Kutjevo imali intervenciju u nadziranju izgaranja čađi u dimnjaku obiteljske kuće u Kutjevu. U Pakracu su vatrogasci JVP PSŽ i DVD Pakrac skidali mačku s bora u Kusonjama i gasili požar na osobnom automobilu u Gundulićevoj ulici u Pakracu.
Istoga dana, vatrogasci JVP Požega skidali su mačku s drveta u ulici Pavla Radića u Požegi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI