Stanari Ulice Borisa Hanžekovića kod gradonačelnika na sastanku

Stanari kod gradonačelnika
(FOTO: Požega.hr)

07.12.2016. | M.B./Pozega.hr
Pregleda: 4566

Gradonačelnik Vedran Neferović sastao se jučer sa stanarima Ulice Borisa Hanžekovića u Požegi kako bi ih upoznao s novim detaljima u nastavku rješavanja problematike njihove ulice. Naime, stanovnici ove ulice dugi se niz godina bore s problemima otpadnih voda zbog manjkavog sustava kanalizacije te neasfaltiranog dijela ulice. O toj su temi u više navrata razgovarali s gradonačelnikom Vedranom Neferovićem (o posljednjem sastanku možete pročitati ovdje) kako bi se problem riješio u što skorijem roku.



- Potpisan je ugovor s izvođačem radova na taložniku na križanju ulica Borisa Hanžekovića i Eugena Kvaternika te očekujemo da tvrtka koja je dobila ugovor započne s radovima koji se tiču problema odvodnje. Oni će ove zime odraditi jedan dio radova, a potom će se nastaviti dalje prema neasfaltiranom dijelu ulice gdje mi moramo provesti svoj dio obveza koje imamo, odnosno asfaltirati ulicu i napraviti sve ono što je potrebno – poručio im je gradonačelnik Neferović.


Ulica Borisa Hanžekovića jedna je u nizu ulica čija se problematika rješava ove godine. Podsjetimo, u 2016. godini asfalt su dobile Ulica Marije Jurić Zagorke, Ulica Ervine Dragman i Radnička ulica u Vidovcima, u Ulici Vladimira Nazora izgrađen je nogostup, kao i u gornjem dijelu Ulice Pavla Radića, a upravo se završava sanacija Ulice Dragutina Tadijanovića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI