Požegram - Podijeli trenutak

Požegram
(FOTO: TZ)

06.12.2016. | M.B.
Pregleda: 4267

TZ Grada Požege u vrijeme adventa organizira simpatično fotografiranje s okvirom POŽEGRAM koji nosi naziv "Podijeli trenutak".

Prvo fotografiranje bilo je 3. prosinca na Trgu Sv. Terezije poslije paljenja 2. Adventske svijeće, a sljedeće fotografiranje bit će 15. prosinca na Božićnom humanitarnom sajmu u dvorištu OŠ Antuna Kanižlića od 11:00 - 12:00 sati  te u vrijeme Božićnog sajma od 21.12 .- 24.12. na Trgu Sv. Terezije.

Fotografije će biti objavljene na Facebook i Instagram profilu od TZ Grada Požega, a fotografija koja skupi najviše lajkova osvaja večeru na Zlatnom Lugu za sve na slici koju poklanja TZ Grad Požega. Dijelimo trenutak i fotkamo se  do 24. prosinca, a 31.12. objavljujemo fotografiju s najviše lajkova. Poklon bon će se moći preuzeti na Dočeku Nove godine u pješačkoj zoni ili naknadno u Turističkoj Zajednici Grada Požege, Antuna Kanižlića 3.


Fotkaj se, skupi lajkove, podijeli trenutak  i osvoji večeru na Zlatnom Lugu!


Vaše fotografije možete vidjeti, lajkati i dijeliti na : Facebook profilu – Turistička zajednica Grada Požege www.facebook.com/Turistička zajednica Grada Požege

Instagram profilu  - TZ_Grad_Požega 
www.instagram.com



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI