Upoznavanje s projektom ¨Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Nova Gradiška¨

Ilustracija
(FOTO: Mladen Mirković)

02.12.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 2172

U četvrtak, 8. prosinca na Trgu kralja Tomislava u Novoj Gradiški od 9:30 do 13 h održat će se Danotvorenih vrata projekta ,,Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Nova Gradiška"

U planiranom vremenu zainteresirani će imati priliku upoznati se s ciljevima i aktivnostima projekta te dobiti sve potrebne informacije.

Ukupna vrijednost projekta je 178.961,846 kuna od čega je sufinanciranje od strane Europske unije iz Kohezijskog fonda iznosi 100.616,732 kune. Projekt se provodi na području Aglomeracije Nova Gradiška na kojem će se izgraditi nova kanalizacijska mreža, novi vodovod te uređaj za pročišćavanje otpadnih voda.


Nositelj projekta je Slavča d.o.o. i provodi se u suradnji sa partnerima: Gradom Nova Gradiška, općinom Rešetari i Općinom Cernik.


Osnovni cilj projekta ,,Razvoj vodno-komunalne infrastrukture Nova Gradiška" je zaštita okoliša uz poštivanje načela održivog razvoja uz usmjerenost na poboljšanje sustava javne odvodnje, smanjenje gubitaka u sustavu javne vodoopskrbe i rješavanje problema pročišćavanja otpadnih voda.

Svrha projekta je poboljšanje vodoopskrbe i odvodnje i pročišćavanja komunalnih otpadnih voda na području aglomeracije Nova Gradiška.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI