Održana prezentacija za obiteljska poljoprivredna gospodarstva

(Prezentacija za obilejska poljoprivredna gospodarstva)
(FOTO: compas.com.hr)

01.12.2016. | A.M./compas.com.hr
Pregleda: 4374

U organizaciji Lipičke razvojne iturističke agencije Lire, tvrtka Elming d.o.o. iz Bjelovara koja sebavi prodajom i ugradnjom sustava obnovljivih izvora energije ukonferencijskoj dvorani Lire održala je 30. studenog prezentacijusvojeg programa za obiteljska poljoprivrednagospodarstva.

Program je prezentiranpoljoprivrednicima kojima su odobrena sredstva za projekte iz mjere6.3.1. Programa ruralnog razvoja, a prisustvovalo je 15-akpoljoprivrednika s lipičkog, pakračkog područja i područjaPožeštine.

Ovo je samo jedan od koraka upripremi i praćenju projekata koje Lipička razvojna i turističkaagencija provodi za lokalne poljoprivrednike kako bi što uspješnijekoristili sredstva iz Programa ruralnog razvoja. Pozivaju se sviOPG-i koji imaju interes da se slobodno obrate za savjet uprostorijama Lire u Staklanskoj ulici 2a u Lipiku piše compas.com.hr





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI