¨Frozen: Zaleđeno kraljevstvo¨ u Kutjevu 3.12.

"Frozen: Zaleđeno kraljevstvo"
(FOTO: A.M.)

01.12.2016. | A.M.
Pregleda: 5255

Popularna dječija predstava"Frozen: Zaleđeno kraljevstvo" dolazi u Kutjevo, u Dvoranu kina usubotu 03.12. s početkom u 17.00.

Cijena ulaznice je 40 kn, a prodaju seu Turističkoj zajednici grada Kutjeva i broj ulaznica je ograničen.

Kazališna predstava koja traje 45minuta inspiriran je pričom Hansa Christiana Andersena, Snježnakraljica, a Ljubomir Stanković napravio je dječiju kazališnu predstavu iadaptirao ju na hrvatski jezik.


Redatelj i glumci odvode nas upredstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivuoptimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnogsnjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestromElsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnuzimu.


Uz mistična bića, neočekivaneprevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimskačarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijeluobitelj.U ovoj dječijoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatičnelikove.

Predstava ima i primjesa mjuzikla zadjecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume.

U snježnom kraljevstvu uvijek je zima.Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima možemanipulirati ledom i snijegom...

I tu nastaje zanimljiva priča sasretnim završetkom.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI