Ove godine bogat program povodom Adventa u Požegi

Silvija Podoljak i Vedran Neferović
(FOTO: M.B.)

29.11.2016. | M.B.
Pregleda: 7468

Program Adventa u Požegi počeo je prošle subote kada je zapaljena prva adventska svijeća na Trgu svete Terezije Avilske, a trajat će sve do kraja godine, 31.12..

"Tijekom mjeseca prosinca, Turistička zajednica Grada Požege osmislila je jedan bogat program s koncertima, događanjima uz tradicionalne sadržaje, ali i one nove. Pozivam sve Požežanke i Požežane da u 12. mjesecu doista budu na našim događanjima, da podijele ljubav kao što smo ovaj program i nazvali, "Podijeli ljubav", rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.

Ove godine objedinjeni su svi događaji te je ovih dana počelo ukrašavanje grada. Uz mnogobrojne koncerte i predstave u Gradskom kazalištu, tu je i program povodom Svetog Nikole u Katoličkoj školi, doček Djeda Božićnjaka u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, Humanitarni koncert u Glazbenoj školi Požega, Humanitarni sajam u OŠ Antuna Kanižlića, Humanitarni koncert TS Bisernice u Glazbenoj školi, Božićni malonogometni turnir u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, predstave i koncerti dječjih vrtića, koncert Glazbene radionice "Nota", doček Nove godine u Šetališnoj zoni u TS Bisernicu te mnoga druga događanja.





"Novost ove godine je Božićni sajam na Trgu svete Terezije Avilske od 21. do 22. 12. gdje ćemo imati niz kreativnih radionica izrade božićnih aranžmana i ukrasa. Na sajam se već sada prijavilo oko 30ak sudionika te ćemo morati tražiti štand više. Važno je napomenuti da će svake iduće subote biti paljenje adventske svijeće na Trgu svete Terezije u 19:00 sati, nakon svete mise, te pozivamo sve građane da se odazovu u što većem broju", poziva Silvija Podoljak, direktorica TZ Grada Požege.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI