Twirling klub odličan na državnim kvalifikacijama

Twirling klub Požega
(FOTO: Marina Mihelčić)

28.11.2016. | Marina Mihelčić
Pregleda: 3434

Twirling klub Požega , ovog je vikenda bio na državnom kvalifikacijskom kupu za odlazak na Europsko prvenstvo u Poreč 2017., na Europski kup u Milano 2017. godine, te na Svjetski kup u Poreč 2017.



Na natjecanje smo otišli sa 25 natjecatelja  kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta. Natjecali smo se u deset kategorija u starosnim kategorijama . U svim kategorijama osvojili smo odlazak na međunarodna natjecanja , te osvojili najveći broj bodova gotovo u svim kategorijama u kojima smo se natjecali.





Izuzetan uspjeh našega kluba tim je veći što , je jedan dio vrlo uspješnih koreografija napravila naša mlada trenerica i natjecateljica Adrijana Jurić. Teško je navesti sve u čemu smo osvojili prvenstvo ali zato ću spomenuti samo najuspješnije natjecatelje natjecanja.



1. Adrijana Jurić, 2. Lorena Jakobović, 3. Sonja Paulić, 4. Elena Kormanjec, 5. Glorija Soldo, 6. Benjamin Iličić, 7. Mirta Bajt, 8. Ivan Marinović, 9. Ines Podgornjak, 10. Chiara Musil Todorović i 11. Sara Šunjo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI