Interkulturalni dan u Čaglinu

25.11.2016. | M.B.
Pregleda: 5122

Ovim putem Vas pozivamo na našu manifestaciju Veliki interkulturalni dan u Čaglinu koja će biti održana u prostoru Osnovne škole Stjepan Radić, u petak 25.11.2016. godine.

Eko centar Latinovac po prvi put organizira Interkulturalni dan u okviru kojeg želimo promovirati kulturalnu raznolikost te prezentirati različite zemlje. Osim toga, međunarodni volonteri i gosti će imati priliku upoznati Slavoniju jer djeca iz škole (zajedno s nastavnicima i roditeljima) pripremaju prezentaciju našega kraja. Aktivnost je organizirana u suradnji s Osnovnom školom Stjepan Radić iz Čaglina.

Aktivnost je prvenstveno namijenjena djeci te se provodi u okviru projekta "Mala zajednica – Velika raznolikost". U projektu sudjeluje 14 volontera/ki iz 7 zemalja (Poljska, Rumunjska, Turska, Španjolska, Portugal, Litva i Latvija). Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU (Erasmus+).


U nadi da ćete se odazvati našem programu, srdačno Vas pozdravljamo.


Provedbeni tim Eko centra Latinovac


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI