¨Započnimo borbu za bolje i pravednije društvo¨

Davor Bernardić
(FOTO: Mateja Barukčić)

24.11.2016. | M.B.
Pregleda: 4034

Predsjednički kandidat SDP-a Davor Bernardić, nakonostvarene velike prednosti nad ostalim kandidatima u prvom krugu, gostovao je usrijedu u prostorijama stranke u Slavonskom Brodu.



Skupu je nazočilo članstvo Brodsko-posavske županije iPožeštine, a prije Broda je, kako doznajemo, posjetio i Lipik. Davor je uSlavonskom Brodu dočekan sa oduševljenjem članstva koji su mu prilikom ulaskapriredili gromoglasni aplauz.





"Kolegice i kolege, članice i članovi SDP-a, prije svega hvalavam na podršci i povjerenju koje ste mi ukazali u prošlu subotu, pozivam vasda ovu subotu izađemo zajedno u što većem broju i ojačamo socijaldemokraciju uHrvatskoj. Započnemo borbu za bolje i pravednije društvo, za ljude koji žive odsvoga rada u cijeloj zemlji, a posebno ovdje u Slavoniji", rekao je Bernardićobraćajući se okupljenom članstvu.



Davor je u prvom krugu izbora za predsjednika SDP-a osvojiogotovo 46 posto glasova članstva što mu je donijelo ogromnu psihološku prednostnad suprotstavljenom mu stranačkom kolegi Ranku Ostojiću. Velika većinačlanstva je uvjerena u premoćnu pobjedu Bernardića u drugom krugu tako da mu sesvakim danom pridružuje sve više istaknutijih SDP-ovaca.

Drugi krug izbora za predsjednika SDP-a održava se ovusubotu, 26.11 2106. godine, od 9 do 18 sati, a glasovati može svaki član savažećom stranačkom iskaznicom, neovisno u kojem se mjestu zatekne na danizbora.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI