¨Stolica glavu čuva¨

Hzjz
(FOTO: Google)

23.11.2016. | M.B.
Pregleda: 4137

Slogan "Stolica glavu čuva" se koristio prije šest godine u sklopu javnozdravstvene kampanje "mRAK kampanja" koju je osmislila Međunarodna udruga studenata medicine CroMSIC. Filip Šovagović je u spotu kampanje naziva "Stolica glavu čuva" pozivao građane da se odazovu na poziv u sklopu Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka debelog crijeva:



Ovom prigodom želimo u suradnji sa studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Ligom borbe protiv raka pokazati javnosti svoje viđenje slogana "Stolica glavu čuva".


Janozdravstvena akcija je planirana i na društvenim mrežama gdje se događanje može pratiti na Facebook stranici Hrvatskog društva za javno zdravstvo (HDJZ).


Cilj akcije je podizanje razine svijesti o postojanju jednostavnog kućnog testa kojim se može rano otkriti rak debelog crijeva. Test mogu potpuno besplatno na kućnu adresu dobiti svi naši sugrađani u dobi od 50-74 godine.

Javnozdravstvena akcija će se održati 24. studenog s početkom u 9 sati na više prometnih lokacija u gradu, te završiti u 10 sati na platou kod suda u Požegi kada su predviđene i izjave za medije.

Besplatni broj telefona za informacije o sva tri nacionalna programa je 0800 30 30 34.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI