Dunja Magaš imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu graditeljstva

Dunja Magaš
(FOTO: D.P.)

22.11.2016. | I.V.
Pregleda: 21994

Relativno nezapaženo prošlo je prošlotjedno imenovanjedržavnih tajnika u ministarstvima, a još nezapaženije da je među imenovanimdužnosnicima i rođena Požežanka, Dunja Magaš (rođeno Lokmer).



Gđa Magaš rođena je 1964. godine u Požegi, gdje je završilaosnovnu i srednju školu (nekadašnji CUO Zvonko Brkić, Matematičko -informatičko usmjerenje). Nakon srednje škole upisala je Fakultet građevinskihznanosti Sveučilišta u Zagrebu koji je uspješno i u roku završila 1988., a od1989. radi u struci na poslovima diplomiranog inženjera građevinarstva nagradilištu u RO GIK "Brod" OOUR "Novogradnja", Slavonski Brod.





Od 1994. radi u Brodsko - posavskoj županiji na različitimposlovima od građevinsko - urbanističkog inspektora do pročelnice Upravnogodjela za graditeljstvo i prostorno uređenje.

Na mjesto državne tajnice gospođa Magaš dolazi sa pozicijezamjenice župana Brodsko - posavske županije.

Majka je jednog djeteta, a prijatelji i poznanici reći će daje riječ o vrijednoj i poštenoj osobi.



Gledajući naobrazbu i radno iskustvo moglo bi se reći da smokonačno dočekali da se na neko političko mjesto imenuje osoba koja je gotovocijeli svoj profesionalni vijek provela radeći u struci i da je u potpunostikompetentna za posao koji će obavljati.

U ime redakcije 034portala želimo joj sreću i uspjeh!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI