Hana Ledić i Rea Kovačević odnijele prvo mjesto

Rea Kovačević i Hana Ledić
(FOTO: PS Marine Mihelčić)

22.11.2016. | M.B./Marina Mihelčić
Pregleda: 5400

Jučer su se s natjecanja " DANCE FEST NOVI SAD " vratile naše dvije plesačice Rea Kovačević i Hana Ledić. Među dvije tisuće plesača istaknule su se s odličnom tehnikom , sjajnom izvedbom vrlo zahtjevnih koreografija.

Kao par odnijele su prvo mjesto , ispričavši kroz ples potresnu priču o prijateljicama koje su teško bolesne i sanjaju o vremenu kad su plesale i bile zdrave. Drugo mjesto osvojila je Rea Kovačević u solo open sa koreografijom o Ani Frank , sugestivno pričajući o dnevniku koji čita i priča priču kroz njen pogled na te ratne godine. Hana Ledić je osvojila srebro sa solo musical , gdje je svojim izuzetnim pokretima ispričala priču pod nazivom Chrime of the Century.
,br>Djevojčice su se vratile oduševljene s ovim natjecanjem koje na ovim prostorima slovi kao jedno od jačih natjecanja Europe. Sve koreografije potpisuje Marina Mihelčić, njihov trener.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI