Učenicima s teškoćama i slijepim učenicima donacijom Jane osiguran napredak u razvoju

Škola u Pakracu
(FOTO: Privatna kolekcija)

19.11.2016. | M.B.
Pregleda: 3073

Svakodnevnim korištenjem posebno opremljenog senzoričkog igrališta učenicima s teškoćama i slijepim osnovnoškolcima osiguran je preduvjet za fizički razvoj

Pakračka osnovna škola posebnu pozornost posvetila je svojim učenicima s teškoćama, za koje već godinama nastoji osigurati što bolje uvjete za odgoj i obrazovanje, ali i njihovo druženje s ostalom djecom. Iako su za učenike s teškoćama u razvoju i slijepe učenike osigurane posebne učionice i oprema za učenje, prostor za njihovu igru i druženje i dalje je bio neostvaren san.




Kroz donacijski program "Voda s porukom" Jana je omogućila izgradnju senzoričkog igrališta opremljenog posebnim spravama za izvođenje vježbi nužnih za pravilan fizički razvoj djece, ali i igru i druženje slijepih učenika s ostalim polaznicima škole. U to su se osvjedočili i glumica Ana Majhenić i glumac Petar Cvirn, koji su s razdraganim mališanima proveli nezaboravne trenutke isprobavajući sprave i neke zanimljive oblike vježbi. Za slijediti dječji tempo potrebno je mnogo energije, zaključili su kroz smijeh, ali i mašte. A novo opremljeno igralište za to se pokazalo kao idealno.




I nakon završenog prikupljanja dobrih kapljica za humanitarne ciljeve, nastavljajući unositi pozitivne promjene Jana putem web stranice www.vodasporukom.com donosi inspirativne priče iz života naših sugrađana koji se, svaki na svoj način, iz dana u dan suočavaju s izazovima koje je život pred njih postavio. Kroz 12 odabranih priča naših sugrađana, koje smo upoznali kroz humanitarne akcije, Jana za blagdane poklanja najveći dar - priliku da jednostavnim riječima i djelima usrećimo i razveselimo one posebne među nama.

Stoga, posjetite www.vodasporukom.com i ispunite želju osobi čije iskustvo vas je inspiriralo i prisjetilo kako se anđeli ne nalaze samo oko nas, nego i u nama samima!

Budi i ti nekome anđeo!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI