Luka Brus ostvario zapažene rezultate na natjecanju u Švicarskoj

Luka Brus
(FOTO: Privatna kolekcija)

16.11.2016. | M.B.
Pregleda: 5903

Na 44 Wado kai natjecanju uSiggenthalu u Švicarskoj, zahvaljujući brojnim donacijama, svoja znanja ivještine prezentirao je i Luka Brus iz Karate-do kluba Požega. U jakojkonkurenciji Luka je osvojio sedmo mjesto u katama i u borbama.



Trener Oroz ističe da su jakozadovoljni, iako se nisu vratili kući s medaljom jer je konkurencija bilavelika. "Sve su to natjecatelji koji su osvajali europska,svjetska odličja. Kadvidite da na natjecanje dođu puna tri autobusa natjecatelja iz Italije iliFrancuske, sve vam je jasno. To su sve jaki klubovi,koji imaju idealne uvjeteza treniranje. Mi smo se dostojanstveno predstavili, Luka  je dao sve odsebe i jako sam zadovoljan s onim što je pokazao", ističe trener Oroz. U svojojkategoriji borio se s natjecateljima koji su fizički puno jači od njega, ali jeipak ostvario zapažen rezultat. U kategoriji kata u  njegovom godištu biloje 16 natjecatelja i on je zauzeo 7 mjesto, a u kategoriji borbi bilo ih je 11i tu je zauzeo 7  mjesto.





"Još jednom koristim priliku dazahvalim svima koji su  nam omogućili odlazak na ovo prestižno natjecanjeod medija koji su cijelu priču i pokrenuli, Lukine škole "Antuna Kanižlića"koji su pokrenuli veliku akciju "Palačinkom do Švicarke", pekara koje sudonirale brašno za palačinke, grada Požege, RVA radija koji nam je kupio opremuza natjecanje tvrtki i pojedincima koji su donirali novac, hvala svim ljudimadobre volje te obiteljima koji su nas podržali i ugostili u Švicarskoj", dodajeZdenko Oroz.



"Lukin san je ostvaren. Nanatjecanju je pokazao da može, nedostaje nam puno više treninga jer s tim imamovelikih problema. Termini nam se stalno mijenjaju i to je gorući problem našegkluba. Sklopili smo nova poznanstva. Dobili smo poziv za slijedeće natjecanjeove federacije koje će biti u Parizu,a dobili smo i obećanje majstora Barry Wilkinskonaiz Engleske  da će nam doći u Požegu,održati seminar za naše polaznike klubau lipnju slijedeće godine", ističe trener.

Slijedeće natjecanje na kojeputuju i ostali članovi Karate-do kluba Požega je krajem ovog mjeseca, 26.11. uBanja Luku , a nakon toga 3.12. se putuje za Brčko.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI